Mobilní aplikace pro výuku jazyků

23. 5. 2023

Mobilní aplikace pro výuku jazyků

Učení angličtiny začíná na vašem smartphonu!

 

Vyberte si tu správnou aplikaci pro výuku anglického jazyka, abyste se naučili anglickou gramatiku, slovní zásobu, konverzační dovednosti a další.

Aplikace pro výuku jazyků je skvělý způsob, jak se naučit nebo zlepšit svou angličtinu. Různé typy dostupných aplikací nabízejí zábavné, rychlé a snadno dostupné nástroje s jedinečnými funkcemi, které jsou přizpůsobeny vaší úrovni jazykového vzdělávání.

Chcete si vybrat nejlepší anglickou aplikaci pro vás? Zde je náš seznam sedmi nejlepších aplikací pro zlepšení vaší angličtiny. Have fun!

 

  1. Rosetta Stone - nabízí výuku gramatiky, slovíček a výslovnosti. Zkušební verze je zdarma a dostupná pro Android, iOS i Windows
  2. FluentU - zde najdete anglická videa z reálného světa včetně zpráv, hudebních videí a reklam. Vyzkoušet můžete zdarma, poté se platí měsíčně.
  3. Hello English - především pro středně pokročilé studenty a můžete zde hrát hry, sledovat videa a poslouchat audio knihy. Ke stažení zdarma
  4. Duolingo - mění výuku na hru, používá animované postavy, které vás neustále motivují k lepším výkonům. Ke stažení verze zdarma i placená.
  5. HelloTalk - učte se angličtinu pomocí konverzace s rodilými mluvčími po celém světě. Konverzovat můžete přes zprávy, hlasové hovory, video hovory a dokonce pomocí kreseb. Volně ke stažení
  6. Babbel - 15 minutové lekce, které jsou vytvořeny na základě vašich osobních zájmů. Ke stažení verze zdarma i placená.
  7. Memrise - používá k výuce kartičky, hry a videa, aby upevnila vaši slovní zásobu. Zkušební verze zdarma pro všechny platformy.
zpět na blog

Kontaktní informace

Jazyková škola H.O.E. s.r.o. (House of English)
Učebny: Wonkova 340, Hradec Králové
Sídlo: Zelená 764, 500 04 Hradec Králové
Do obchodního rejstříku zapsána u Krajského soudu v Hradci Králové dne 4.června 2013, oddíl C, vložka 32301.

IČO 01730126

Obecné informace:

Mgr. Katina Chalupová

ředitelka jazykové školy

Telefon: +420 777 314 220

E-mail: info@house-of-english.cz

Informace o kurzech pro předškoláky a první stupeň, informace k online kurzům:

Bc. Adéla Vejvodová

zástupkyně ředitelky

Telefon: +420 774 981 600

E-mail: adela@house-of-english.cz

Informace o kurzech pro druhý stupeň, SŠ, dospělé a firmy:

Mgr. Věra Pohlová

PR Manager and Course Coordinator II

Telefon: +420 774 225 855 

E-mail: verka@house-of-english.cz